אספרגוס

 
 
עודכן 13:04 18/12/2008
אהרוני, ערוץ 10

שולחן שבת בנוסח אהרוני: אספרגוס בחמאת לימון, פירורי לחם ושבבי פרמזן

 
 
 
 
 

מצרכים:

24 גבעולי אספרגוס עבים וטריים, קלופים
50 גרם חמאה
3 עלי מרווה קרועים
4 כפות מיץ לימון
קליפה מגורדת מלימון אחד
מלח, פלפל שחור גרוס
3 כפות פירורי לחם
2 כפות שמן זית
כף טימין
שבבי פרמזן
 

אופן ההכנה:

הכנת הפירורים:
מטגנים את פירורי הלחם בשמן הזית עם הטימין למשך שתי דקות, עד שהם פריכים.
מוסיפים מעט פלפל ומלח.

מבשלים את האספרגוס בהרבה מי מלח. מסננים ומניחים על צלחת.
שמים את החמאה במחבת קטנה, עם כף שמן זית ועלי המרווה.
מוסיפים את מיץ הלימון והקליפה המגורדת ומבשלים למשך דקה.
מניחים את האספרגוס על צלחת, יוצקים עליהם את הרוטב, מפזרים מעל את פירורי הלחם ואת שבבי הגבינה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.