סלט אנדיב

 
 
עודכן 13:04 18/12/2008
אהרוני, ערוץ 10

דרך מעניינת לעטר את שולחן השבת. אהרוני מציע, סלט אנדיב חמצמץ וצבעוני

 
 
 
 
 

מצרכים:

3 אנדיב
חצי כוס אגוזי לוז שבורים

לרוטב:
2 כפות מיונז
3 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
כפית חרדל
מלח, פלפל שחור
 

אופן ההכנה:

פורסים את האנדיב לפרוסות ברוחב ס"מ, מניחים בקערה.
מערבבים את חומרי הרוטב בקערית.
יוצקים על הסלט, מטגנים קלות את האגוזים וקוצצים אותם גס. מפזרים האגוזים על הסלט.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות