סלט בורגול ורימונים

הדפס
 
 
עודכן 20:37 21/12/2008
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מזמין אתכם לסלט מקפיץ של בורגול ורימונים, עוגת בורגול וטבעות בצל מטוגנות

 

מצרכים:

1 כוס בורגול משורות במים
1 בצל אדום קצוץ דק
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
2 כוסות פטרוזיליה קצוצה
4 בצלים ירוקים קצוצים דק
חצי כוס נענע קצוצה
חצי כוס צנוברים קלויים
1 כוס גרגירי רימון
4 כפות שמן זית
4 כפות מיץ לימון
מלח, פלפל שחור טחון טרי
 

אופן ההכנה:

משרים את הבורגול לחצי שעה ומסננים היטב.
מערבבים בקערה יחד את כל החומרים.
 

טבעות בצל מטוגנות:

מצרכים:

2 בצלים קלופים

לבצק:
1 כוס קמח תופח
1 ביצה
חצי כוס בירה
מלח, פלפל
1 כף טימין
מעט שבבי צ'ילי
כוס כוס פנקו (פירורי לחפ יפניים)

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את הקמח, ביצה, בירה ותבלינים לתערובת .סמיכה
חותכים את הבצל לטבעות. טובלים את הבצל בבלילה, אחר כך בפירורי הפנקו ומכניסים היישר לשמן עמוק וחם לטיגון של כמה דקות, עד שמשחים.
 

עוגת בורגול:

מצרכים:
משרים 2 כוסות בורגול.
מסננים אותו ומוסיפים
100 גרם פרמזן מגורד
כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס צנוברים
בצל אחד אדום קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
3 בצלים ירוקים קצוצים דק
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
לשים את התערובת למרקם אחיד. יוצרים קציצות עגולות ושטוחות מהתערובת.
מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הקציצות על כל צד כמה דקות קצרות.
מוסיפים שלוש כפות קמח ומעט שמן זית.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.