חזה עוף פריך

 
 
עודכן 20:37 21/12/2008
אהרוני ערוץ 10

אהרוני מציע רצועות של חזה עוף בציפוי נימוח ופריך

 
 
 
 
 

מצרכים:

חצי ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות

חומרי המשרה:
3 כפות מיץ תפוז
3 כפות שמן זית
קליפת תפוז מגורדת
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל
מעט צ'ילי יבש

לבלילה:
2 ביצים טרופות
2 כפות חרדל
2 כוסות פנקו

לרוטב המיונז:
חצי כוס מיונז
שום כתוש
קליפת לימון
מיץ לימון
כפית חרדל
 

אופן ההכנה:

מכינים את המשרה ומשרים בו כחצי שעה את רצועות העוף.
טורפים את הביצים עם החרדל, מלח פלפל.
טובלים את רצועות העוף בבלילת הביצים ואחר כך בפירורי הפנקו.
מניחים בתבנית על נייר אפיה ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות לרבע שעה.
מערבבים יחד את חומרי המיונז ומוסיפים כמטבל.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.