עוגות אוסטרו-הונגריות

 
 
עודכן 10:43 24/12/2008
אהרוני, ערוץ 10

לפני שיתחיל אהרוני במבצע העוגות האוסטרו הונגריות עם דליתה, קבלו מתכון בסיסי

 
 
 
 
 

מצרכים:

250 גרם שוקולד מריר
125 חמאה רכה
200 גרם סוכר
2 כפיות תמצית וניל
5 ביצים מופרדות
100 גרם שקדים טחונים דק
חצי כוס קמח תפוח
ריבת משמשים חלקה

לגנאש:
1 מיכל שמנת
200 גרם שוקולד

לציפוי:
150 גרם שוקולד
75 גרם חמאה
 

אופן ההכנה:

מקציפים את החלבונים עם מחצית כמות הסוכר לקצף יציב.
מקציפים את החלמונים עם יתרת הסוכר והווניל לתערובת תפוחה.
ממיסים את השוקולד והחמאה.
מערבלים את השוקולד לחלמונים, מוסיפים את הקמח והשקדים.
מקפלים פנימה את הקצף לתערובת אחידה.
אופים בחום של 170 מעלות 45 דקות. מקררים.

מקציפים מעט את הגנאש.
ממיסים את חומרי הציפוי ומקררים מעט.
חותכים את העוגה במרכזה ומורחים מהריבה.
מחברים שוב את שני חלקי העוגה ומצפים בגנאש. מקררים.
יוצקים על הגנאש את הציפוי ומקררים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.