זאכר טורט

 
 
עודכן 10:43 24/12/2008
אהרוני, ערוץ 10

הטורט האוסטרו הונגרי אולי המפורסם ביותר, עכשיו באהרוני, ואולי אם תרצו, גם אצלכם במטבח

 
 
 
 
 

מצרכים:

175 ג' חמאה רכה
75 ג' סוכר
8 חלמונים
200 ג' שוקולד מומס
100 ג' סוכר
185 ג' קמח תופח
 

אופן ההכנה:

להקציף חמאה רכה, סוכר וחלמון אחד בגיטרה, מוסיפים בהדרגה את שאר החלמונים למסה שומנית חלקה ואיכותית. ממיסים את השוקולד ומוסיפים למסה השומנית. מקציפים את החלבונים עם הסוכר ומערבבים בתנועות עטיפה עם מסת השוקולד ולבסוף מוסיפים את הקמח. יוצקים לתבנית ששומנה וקומחה מראש ואופים ב180 מעלות.

מילוי: ריבת מישמש איכותית

ציפוי: גאנש
300 מ"ל שמנת מתוקה
100 ג' סוכר
100 ג' גלוקוז
330 ג' שוקולד
100 ג' חמאה

מרתיחים יחד את השמנת, סוכר והגלוקוז. מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד ולבסוף החמאה. לאחר שהעוגה התקררה, חותכים העוגה באמצע ומורחים ריבת מישמש. מצפים את כל העוגה בגאנש שוקולד שריככנו, ובסוף מצפים את העוגה בגאנש שהמסנו.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות