צ'יפס אמיתי

 
 
עודכן 07:58 28/12/2008
אהרוני, ערוץ 10

מי לא אוהב את הצ'יפס הביתי המוכר והנימוח? אהרוני ילמד אתכם את נפלאותיו של הצ'יפס האמיתי

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 תפוחי אדמה קלופים
שמן קנולה
 

אופן ההכנה:

חותכים את הצ'יפס במכשיר ידני מיוחד (וו עם הפינה).
מחממים את השמן ל-180 מעלות (צ'יפסר).
מטגנים את הצ'יפס פעם אחת, כ80 אחוז. מוציאים ומסננים.
לפני ההגשה מטגנים שוב, פעם שנייה (טיגון פעמיים, הוא המפתח לצ'יפס ממש פריכים וטעימים), ממליחים ומגישים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.