המסעדות הכי טובות בשרון

 
צילום: יוסי ונעמה, מסעדת ``ויולט``
 
עודכן 11:35 05/01/2009
על השולחן

חיפשתם, ביררתם, ועכשיו הגיע הזמן להגיע למנוחה ולנחלה. בואו לגלות את המסעדות הטובות ביותר באיזור השרון וליהנות מחוויה קולינארית

 
 
 
 
 

תל מונד - פורטרהאוס (בשר)

בינינו: אין הרבה אלטרנטיבות לתושבי קדימה-צורן ואבן יהודה. למזלם ולשמחתנו, “פורטרהאוס” מספקת פתרון איכותי, שמייתר את הנסיעה דרומה לתל אביב-הרצליה. סטייקים עסיסיים עשויים בדייקנות, כולל הפורטרהאוס האימתני (255 שקל לזוג), שהעניק את שמו למקום, מהווים את לב התפריט ואת הסיבה שאתם כאן. השף יוסי אסרף מבין בבשר ויודע איך להוציא את המיטב מחומר גלם טוב. המחירים לא זולים כלל, אבל התמורה שווה ברוב המקרים את המחיר. נסו את הראמפ סטייק שלהם - נתח מעולה, שמוצע בארץ במחיר נמוך יחסית לטעמיו המשובחים. על המיקס גריל אפשר לוותר - הרכיבו לכם לבד ארוחת טעימות בשרית מתגלגלת ותיהנו מהחיים. מסעדת בשרים יעילה ומוצלחת.

דרך בני דרור, אזה”ת תל מונד, טל’ 09-7969666
פתוח: כל השבוע צהריים-לילה
 

אודים - ויולט (צרפתית)

שגב
שגב צילום: על השולחן
עם התפאורה הכפרית-פרובאנסלית בפאתי נתניה קשה להתחרות. יוסי שטרית יצר תפריט צרפתי מתוחכם, מן הסוג השמור לאירועים מיוחדים ולימים בהם רוצים לאתגר את החך. קנלוני שרימפס עם ברוט סרטנים וכרישה, קרפאצ’ו קוקי סן ז’ק, סביצ’ה דג ים עם שומשום, ווסאבי וחציל אסיאתי כמנות ראשונות, ולעיקריות סינטה טלה עם תבשיל עדשים וכל דג ים שמוגש באותו היום. חבל שהביצוע לא אחיד והשירות קצת חובבני. הקינוחים מדהימים. פרובאנס בשרון.

ליד הצרכנייה של אודים, טל’ 09-8350902
פתוח: ב’-ו’ צהריים וערב, שבת-צהריים. עסקית: ב'-שבת 119 שקל

הרצליה - טיקה (תורכית)

“טיקה”, רשת מסעדות הבשר התורכית, הגיעה לכאן לפני שנתיים ומציעה לחובבי המטבח התורכי אוכל מסורתי באווירת היי-טק. התפריט כאן לא זהה למה שתמצאו במסעדת האם בתורכיה, אבל גם מה שיש מעניין דיו: הקבב טלה טעים מאוד, סלט העגבניות ברכז רימונים כבר הפך לקאלט ואילו הקינוחים מציבים של סוג של אתגר - הם דווקא מאוד תורכיים, ולפעמים קצת מוזרים. יעילות אולטרה מערבית בלבוש אוריינטלי.

שנקר 11, טל’ 09-9728191
פתוח: א’-ו’ – צהריים וערב, שבת-צהריים-לילה. עסקית: א’-ה’-צהריים החל ב-49 שקל

על המים (דגים ופירות ים)

המיקום על הים והקִרבה לעשירי הרצליה פיתוח עושים טוב למסעדה, שגדולתה במנות הים המצוינות. כל מה שלא קשור בדגים ופירות ים זקוק לדעתנו לרענון מהיסוד, עם דגש על פוקאצ’ת הבית הנוראית והיקרה, שלא ברור איך היא שומרת על מעמדה במקום. מקום טוב לחובבי ים.

חוף השרון (חוף הקשתות), טל’ 09-9501767
פתוח: כל השבוע צהריים-לילה. עסקית: א’–ה’ צהריים ב-100-69 שקל

שגב (מסעדת שף)

מסעדה רצינית עם עיצוב קליל ומשעשע של פיאצה איטלקית. התפריט של שגב משה נע במרחב המוכר של ישראלי-ים תיכוני-איטלקי-צרפתי, אך כולל כמה הברקות כמו סטייק יען עסיסי על מצע ריזוטו מהטובים בעיר, או מנה מופלאה של פילה קוד שחור על מצע של עדשים. המנות נדיבות, השירות מקצועי וידידותי, והעסקיות מאפשרות הצצה נאה להיצע המסעדה. מסעדת שף ללא גינונים.

שנקר 16 פינת החושלים הרצליה פיתוח, טל’ 09-9580410
פתוח: כל השבוע צהריים וערב. עסקית: א’-ו’ צהריים ב-115 שקל, שבת צהריים ב-125 שקל
 

רמת השרון - רביבה וסיליה (ביסטרו)

אומנות הסנדוויץ
אומנות הסנדוויץ צילום: על השולחן
זמן קצר לפני סגירת הגיליון סיים השף ירון עמר את הקדנציה במקום, וכיוון שהוא אחראי על המהפך, קפצנו לביקור עדכון. המקום היה מלא כמו תמיד, התפריט לא השתנה, והאוכל - שעטנז קליל וחינני בין קפה למסעדה - שמר על הרמה. המאפה של עגבניות, חצילים וגבינת עיזים גנב את ההצגה. בהכירנו את הנפש הפועלת (רביבה אפל), יש סיכוי יותר מסביר שהעניינים ימשיכו כסדרם. בית ועד של הרמתשרונים.

המייסדים 1, טל’ 03-5400179
פתוח: א’-ה’, שבת בוקר-לילה, שישי בוקר-אחה”צ

המסעדות הכשרות הטובות ביותר
ארוחות הבוקר המומלצות ביותר
 
 

מתוך מדריך המסעדות 2009 של על השולחן

 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.