תאוות בשרים

 
צילום: יח``צ
 
עודכן 12:18 19/01/2009
ורדי

בפאפאגאיו מתהדרים בשף חדש ומנסים ללכת על קונספט חדש ורענן שנקרא להפתעתנו, איכות. האם המאמץ היה שווה? ביקורת

 
 
 
 
 
באחד מימי השבוע, נציין רק שהיה זה יום מנוחה, היה מתמלא הרחוב בו גדלתי בריח נפלא של עשן, לבן וסמיך, שאבי הרומני ז"ל היה מפיץ מהגריל הקבוע שבנה בגינה. השכנים השתגעו, היתה ניכרת תכונה בשכונה (כמו שאוהבים לומר בחדשות) ולא בגלל התזמון, הריח פשוט הרג אותם, הפיל אותם לקרשים. אז אם יש משהו שגדלתי עליו זה בשר והרבה. רשת "פאפאגאיו" מעצבת מחדש את התפריט, וזה הזמן המתאים לברר, מה בדיוק מתחדש שם.
 

שף חדש טעם חדש

גם הסלט חוטא בבשר
גם הסלט חוטא בבשר צילום: יח"צ
הרשת צירפה לשורותיה את השף עומרי שחר, שיפיח רוח חדשה בתפריט המסעדה, שרובו ככולו בנוי על טהרת הבשר, ויש לציין שהיו לו כמה הברקות: ספרינג רול קרנה - עלי סיגר פריכים במילוי בשר ושעועית שחורה ברוטב שזיפים ויין אדום (28 ש"ח), שהיה חוויה טעימה ומתמזגת כראוי. פאצ'יה דה סינטה - נתחי סינטה במשרה תבלינים על לחם קלוי, איולי פיקנטי (49 ₪). מנה קלילה וטעימה מאד.

אבל ההמבורגר, כן ההמבורגר

בין קוקטייל "אהבה נושכת" צ'ילי חריף וקינמון ל"מרגריטת סברס וליצ'י", שחסרה היתה קצת נשיכה לטעמי, הגיע ההמבורגר 300גר'. אח איזו מנה. הבשר טעים ועסיסי, התבלון עדין ומדויק, העשייה במידה הנכונה. מה עוד אפשר לבקש? אולי שלא תהיה יותר מידי יקרה. 45 שקלים להמבורגר שמוגש עם גוואקמולי ברזילאי במחיר 45 שח', לזה אני קורא המבורגר שררה.
 

תשקיעו בזהב

מנות "פאפאגאיו גולד" מציעות מנות בשיטת השיפוד הרץ הברזילאי "אספטו קוהידו". נתח אנטריקוט 800 גר'. כן, שמונה מאות גרמים של בשר על שיפוד עצום מימדים מגיע לשולחן, נחתך מול העיניים וחוזר מידי פעם להתחמם, מה שקצת מייבש אותו. מנת פלטת הבשרים על השולחן נשארת חמה תמיד וכוללת בתוכה סטייק אנטריקוט וגם את שאר חבריי השכונה. שאני משקיע בזהב אני מעדיף לפזר את ההשקעה.

ישן חדש

מי שהייתה ידועה בכמויות הבשר שניתן לאכול במסעדותיה במחירים סבירים, עושה כיום מתיחת פנים ומנסה לעבור מאזור הכמות לאזור האיכות. המחירים נשארו סבירים, אך התפיסה השתנתה. המסר כיום הוא בעיקר העיקר - בשר טוב. פחות בכמויות ויותר באיכות, לצד מנות קלילות יחסית, תחת הקונספט "casual dinning", הניתן להשיג כמעט לאורך כל שעות היום. מומלץ לבוא על בטן ריקה ולפנות לפחות שעתיים לסיאסטה אחרי הארוחה.
 
 

הדירוג שלנו: 3 כובעי שף מתוך חמישה

 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.