מרק תירס

 
עודכן 18:45 24/01/2009
טל, על השולחן

מרק תירס פשוט וטעים בשילוב יין לבן, סויה ובצל ירוק. חוויה חורפית מהנה

 
 
 
 
 

המצרכים הדרושים:

2 ליטר מים רותחים
2 קופסאות תירס
4 כפות אבקת מרק עוף
6 כפות רוטב סויה
4 כפות יין לבן
2 כפות סוכר
3 כפות עמילן תירס
מלח, פלפל לבן
בצל ירוק קצוץ (החלק הירוק בלבד) לקישוט
 

אופן ההכנה:

- מרתיחים 2 ליטר מים ומוסיפים מרק עוף, מוסיפים את המיץ של שתי קופסאות התירס, סויה, יין לבן, סוכר, קצת מלח ופלפל לבן.
- מרסקים קופסא של תירס בבלנדר ומוסיפים לתערובת. מוסיפים את הקופסא השנייה בשלמותה. מבשלים מספר דקות.
- מערבבים את העמילן עם מעט מים פושרים, טוחנים בבלנדר ומוסיפים למרק.
- טורפים 2 ביצים ומטפטפים עם מזלג לתוך המרק.
- קוצצים בצל ירוק (החלק הירוק בלבד) ומגישים בקערה נפרדת, לפיזור על המרק.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.