במיה עם בשר טלה

 
 
עודכן 11:00 17/02/2009
אהרוני, ערוץ 10

מתכון מיוחד של במיה עם בשר טלה ועגבניות מאת אהרוני והבשלן מהבית, טארק שהואן

 
 
 
 
 

החומרים:

1 ק"ג בשר טלה חתוך לקביות
2 ק"ג במיה ירוקה טרייה
1 ק"ג עגבניות מקולפות וחתוכות לקביות
מיץ של 1לימון
חצי ליטר שמן זית
1כף שום מקולף שלם
פטרוזיליה קצוצה
2 בצל לבן חתוך לקביות
 

אופן ההכנה:

סוגרים את הבשר טלה סגירה קלה במחבת, מעבירים לסיר ומכסים את הבשר במים. מבשלים אותו שעתים על אש נמוכה ודואגים לנקות את הלכלוך שעולה מעל המים. את הבמיה חותכים לחצאים, מטגנים בסיר עם שמן זית, מלח, פלפל, שום ובצל, עד שרואים את הבמיה מתחילה להידבק. מוסיפים את העגבניות ומעבירים את הבשר עם הנוזל שלו לסיר הבמיה. מבשלים שעה ביחד ומתבלים בפטרוזיליה ומיץ לימון. מגישים לצד אורז לבן.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.