סלט פלפלים קלויים

הדפס
 
 
עודכן 10:34 19/02/2009
אהרוני, ערוץ 10

פלפלים אדומים וצהובים עם חומץ בלסמי, גבינת צאן ורוקט. הצעה לסוף שבוע רענן

 

מצרכים:

6 פלפלים אדומים
6 פלפלים צהובים
שמן זית
טימין
עוד שמן זית
3 שיני שום פרוסות
3 כפות חומץ בלסמי
מלח גס, פלפל גרוס
גבינת צאן מפוררת
עלי רוקט
 

הכנה:

- מורחים את הפלפלים בשמן זית ומעט טימין. קולים בתנור שחומם ל-200 מעלות עד שהם משחירים ומתרככים כ-45 דקות. אפשר להשאיר אותם עוד שעה או לילה שלם בתנור כבוי. מכסים בנייר כסף להזעה וקולפים.
- חותכים לרצועות רחבות ומניחים בכלי. מפזרים על הפלפלים טימין ושום, יוצקים שמן זית וחומץ בלסמי, מפזרים מעט מלח גס, גבינה ועלי רוקט ומגישים עם לחם קלוי.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.