פריטטה קישואים

 
 
עודכן 10:13 22/02/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני פותח את השבוע עם פריטטה קישואים נפלאה. זוקיני, בצל, שום, מרווה, פטרוזיליה ופרמזן הם כל מרכיבי הקסם

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 כפות שמן זית
3 זוקיני חתוכים לקוביות
1 בצל קצוץ גס
2 שיני שום קצוצות
3 עלי מרווה קצוצים
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל שחור גרוס
6 ביצים מופרדות
2 כפות קמח
חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת
 

הכנה:

- שמים את השמן במחבת. כשהוא חם, מכניסים פנימה מרווה, שום, בצל וזוקיני, ממליחים ומפלפלים. מטגנים תוך ערבוב כשלוש דקות.
- בזמן הזה מפרידים את הביצים, טורפים מעט חלבונים לקצף רך. מוסיפים את החלמונים, קמח, גבינה, מלח ופלפל. לבסוף מערבבים פנימה את הפטרוזיליה הקצוצה.
- יוצקים את התערובת אל המחבת עם הזוקיני ומטגנים, מכוסה כחמש דקות.
מפזרים מעט פרמזן על הפריטטה ומכניסים לגריל הביתי לכמה דקות קצרות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.