קוביות תפוחי אדמה מטוגנות

 
 
עודכן 10:32 22/02/2009
אהרוני, ערוץ 10

מתכון קליל ופשוט להכנה של קוביות תפוחי אדמה מטוגנות עם בצל ופטרוזיליה

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 תפוחי אדמה גדולים, קלופים
1 בצל אדום, קלוף
4 כפות שמן זית
מלח, פלפל
3 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
 

הכנה:

-חותכים את תפוחי האדמה לקוביות של כ-2 ס"מ.
-פורסים את הבצל לחצאי טבעות.
-שמים את השמן במחבת רחבה, כשהוא חם מכניסים פנימה את הבצל ותפוחי האדמה, מלח ופלפל. מטגנים לאט כעשר דקות, עד שתפוחי האדמה שחומים ורכים.
-מפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים עם חזה העוף והשעועית.
 
עוד כתבות במדור אהרוני ברגע - יום א`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.