אפרסקים מבושלים ביין ווניל

 
 
עודכן 10:44 22/02/2009
אהרוני, ערוץ 10

קינוח פשוט וטעים להפליא של אפרסקים מבושלים ביין, סוכר, וניל, לימון ונענע, ליום חורפי במיוחד

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 כוסות סוכר
2 מקלות וניל חצויות
6 אפרסקים לבנים, חצויים
3 כפות מיץ לימון סחוט
30 עלי נענע
4 כוסות יין קינוח לבן או מים
 

הכנה:

- שמים את כל החומרים, למעט האפרסקים והנענע בסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים כעשר דקות.
- מכניסים פנימה את האפרסקים ומבשלים כחמש דקות. מוציאים את האפרסקים, ממשיכים לבשל את הרוטב עד שמסמיך, מוסיפים פנימה את עלי הנענע.
-מגישים עם גלידת וניל. אפשר לקנות וופלים מוכנים, מחממים אותם דקה על מחבת עם מעט חמאה, מניחים את האפרסקים על הוופלים ומוסיפים שמנת מתוקה מוקצפת.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.