כרובית צלויה עם כבד עוף

 
 
עודכן 15:28 22/02/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני ומשה שגב במפגן קולינארי מרהיב עם כרוביות צלויות לצד כבדי עוף ושמיר

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 ראש כרובית
שמן זית
מלח גס ומעט פלפל גרוס
גרד מלימון אחד ירוק
פלפל ירוק חריף
200 גרם כבדי עוף טבעיים טריים ומשובחים
שמן זית
מלח גס
פלפל גרוס
2 צרור שמיר
1 צרור פטרוזיליה
5 שיני שום
2 כוסות מלאות בעגבניות שרי קטנות במיוחד, עדיף מסוג תמר
20 זיתי תסוס מגולענים
1/3 כוס עם מיץ לימון
1 כוס שמן זית
 

אופן ההכנה:

מחממים תנור לחום גבוהה ביותר או גריל פחם.
חותכים כל פרח כרובית לשניים ומתבלים את הכרוביות בכל הרכיבים המצוינים.
מניחים את הכרובית על הגריל וצולים עד לגוון "שרוף" ופריך.
במקביל, מתבלים את הכבדים בשמן זית, מלח גס ופלפל גרוס.
צולים את הכבדים המתובלים היטב משני הצדדים.
מערבבים בתוך קערה את כל הרכיבים של הסלט ביחד.
לאחר שהכרובית מוכנה, מכניסים אותה חמה לתוך התערובת ומערבבים.
מפרקים את הפרח לתפרחות ונפרדים מהשורש הקשה.
ממשיכים לערבב ומשלימים טעם במידה וחסר עם מעט מלח.
מוסיפים את הכבד לתוך הערבוב או מגישים מעל סלט הכרובית.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.