עוף ממולא ערמונים ופטריות

 
 
עודכן 15:55 22/02/2009
אהרוני, ערוץ 10

עוף שלם במילוי פטריות פורטובלו, ערמונים, שום, בצל, אגוזי מלך ופטרוזיליה

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 עוף שלם טרי יפה ומנוקה

למילוי:

4 כפות שמן זית
3 עלי מרווה
2 שיני שום קצוצות
1 בצל חתוך לקוביות
1 חבילה ערמונים בוואקום
סלסלת פטריות פורטבלו קטנות, כמו שמפיניון
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים גס
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל
אגוז מוסקט

לרוטב:

3 כפות שמן זית
2 כפות רוטב סויה
2 כפות דבש
חצי כוס יין אדום יבש
1 כף טימין
מלח גס, פלפל שחור גרוס
 

הכנה:

- מערבבים את חומרי הרוטב ומשרים בם את העוף, מסובבים מידי פעם.
- מכינים את המילוי: מטגנים את המוצרים לפי סדר רשימתם, מערבבים לתערובת אחידה.
- ממלאים את העוף בתערובת.
- קושרים את העוף ומניחים בתבנית צלייה. מוסיפים את תערובת המשרה ומשפשפים את העוף שוב בתערובת.
- צולים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך 45 דקות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.