עוגת שוקולד, מרציפן ודובדבנים

 
 
עודכן 16:01 25/02/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני ורואי גרשון מכניסים לתנור עוגת שוקולד מעט מורכבת עם מרציפן ודובדבנים

 
 
 
 
 

לדובדבנים:

200 גר' דובדבנים
רבע כוס מים
3 כפות סוכר
חצי כוס שרי

לבשל את הדובדבנים עם המים וסוכר 10 דקות, עד לזיגוג של הדובדבנים. להוריד מהאש
ולהוסיף שרי.

לעוגה:
500 גר' מרציפן
5 ביצים מס' 2
50 גר' אבקת קקאו משובח
50 גר' קמח
120 גר' חמאה מומסת
70 גר' שוקולד צ'יפס מריר
 

הכנה:

לרכך את המרציפן מעט במיקרו
לרכך את המרציפן בקערת המיקסר עם וו גיטרה.
להוסיף את הביצים בהדרגה, להמשיך להקציף עם הגיטרה לקבלת קרם חלק.
לנפות פנימה את הקקאו + קמח, ואת החמאה הנוזלית.
לערבל עד לתערובת חלקה.
להוסיף שוקולד צ'יפס.

לשפוך לתוך רינג 24 משומן ולאפות 170 מעלות כ-20 דקות.
להוציא ולשפוך את הדובדבנים ואת הסירופ על העוגה החמה.

לצנן ולעטר בקישוטי שוקולד.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.