קיש בצל ופטריות

 
 
עודכן 11:25 26/02/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני סוגר את השבוע עם מתכון פשוט לקיש בצל ופטריות, שיפיח ניחוחות של שבת בכל הבית

 
 
 
 
 

מצרכים:

לבצק:

400 גרם קמח
200 גרם חמאה
2 חלמונים
1 ביצה
מלח
כף טימין

למילוי:

50 גרם חמאה
5 בצלים פרוסים
2 שיני שום קצוצות
4 עלי מרווה
1 כף טימין
3 פטריות פורטבלו גדולות, פרוסות
1 מיכל שמנת מתוקה
3 ביצים
מלח, פלפל, אגוז מסקט
חצי כוס גבינת אמנטל מגורדת
 

הכנה:

- מקפיאים את החמאה ומגרדים בפומפייה גסה.
- מערבבים בעדינות את כל חומרי הבצק לכדור, מרדדים ומרפדים תבנית עם תחתית מתפרקת. מקררים. אופים רבע שעה ב-190 מעלות. מורחים בחלמון ואופים עוד חמש דקות.
- מכינים את המילוי: שמים את החמאה במחבת ומטגנים בה את שום, בצל, טימין ומרווה כחמש דקות. מעבירים לקערה ומערבבים עם השמנת, ביצים, תבלינים וגבינה.
- יוצקים את התערובת לבצק האפוי ואופים עוד כחצי שעה.
מגישים עם סלט ירוק.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.