מאפה פילו במילוי שוקולד

 
 
עודכן 11:25 26/02/2009
אהרוני, ערוץ 10

קינוח מיוחד לסוף השבוע - מאפה פילו במילוי שוקולד מוגש עם רוטב תותים קר ותפוזים

 
 
 
 
 

מצרכים:

למילוי:

200 גרם שוקולד מריר
חצי מיכל שמנת מתוקה
1 כפית וניל
1 כף קליפת תפוז
2 כפות וויסקי
בצק פילו

כוס מיץ תפוזים, חצי כוס סוכר, 50 גרם חמאה, 2 כפות ליקר תפוזים
 

הכנה:

- ממיסים בסיר קטן את כל חומרי המילוי. מקררים לגמרי.
- חותכים מהבצק רצועות ארוכות. מרססים בשמן, ועורמים שתי שכבות של רצועות בצק מרוסס האחת על השנייה. שמים במרכז כף מילוי ומקפלים למשולשים.
- מורחים בחמאה מומסת ואופים בחום של 180 מעלות כעשרים דקות.
מגישים עם רוטב תותים קר ורוטב תפוזים:

שמים בכלי כוס מיץ תפוזים, 4\3 כוס סוכר, 50 גרם חמאה ומבשלים עד שהתערובת סמיכה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.