שקשוקה שיק

 
עודכן 23:16 01/05/2009
דורון בר און, על השולחן

מתכון מצויין לשקשוקה איכותית לשעת בראנץ' אביבית. אם רוצים ניתן להוסיף פיקנטיות מתבקשת עם פלפלים חריפים

 
 
 
 
 
אני מכיר מעט אנשים, שיכולים לעמוד בפני שקשוקה טובה. אני משתמש תמיד בביצי משק אורגניות, וההבדל משמעותי. השקשוקה שלי חריפה במקצת. אם רוצים, אפשר לוותר על הפלפלים החריפים.
 

מצרכים:

ללכת על ביצים
ללכת על ביצים צילום: אילוסטרציה: אימג'בנק/gettyimages
בצלים בינוניים קצוצים
1/4 כוס שמן זית לטיגון
3 שיני שום חתוכות לפרוסות לאורך
3 כפות רסק עגבניות
12 עגבניות קיץ בשלות חלוטות, קלופות וחתוכות לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
מלח ופלפל שחור טחון טרי
8 ביצים אורגניות גדולות
1/4 כוס כוסברה טרייה קצוצה
 

אופן ההכנה:

מתכון ל - 6 מנות:

- מטגנים בצל בשמן במחבת כבדה כ-5 דקות, מוסיפים שום ורסק עגבניות וממשיכים לטגן עוד דקה-שתיים.
- מוסיפים קוביות של עגבניות ופלפלים. מתבלים במלח ופלפל, ומטגנים אותם כ-5 דקות נוספות.
- שוברים בעדינות את הביצים, ויוצקים אותן זו ליד זו במחבת. מכסים ומטגנים על אש קטנה, עד שהביצים עשויות לפי מידת ההכנה הרצויה.
- מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.