תפוחי אדמה אפויים

 
 
עודכן 12:12 01/03/2009
אוכל נענע 10

תוספת נחמדה למנה עיקרית: תפוחי אדמה אפויים ממולאים גבינת אמנטל ופרמזן, בתוספת בצלים ירוקים, שום וטימין

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 תפוחי אדמה אפויים

למילוי:
1 מיכל שמנת חמוצה
2 כפות שמן זית
100 גר' גבינת אמנטל מגורדת דק
100 גר' פרמזן מגורדת דק
3 בצלים ירוקים קצוצים דק
3 שיני שום קצוצות דק
1 כף עלי טימין טריים
חצי כפית אגוז מוסקט
2 ביצים
מלח גס, פלפל שחור טחון טרי

להגשה:

3 כפות פרורי לחם
 

הכנה:

- מרוקנים את תפוחי האדמה. מועכים במזלג את תוך תפוחי האדמה שהוצאנו מהקליפות. מוסיפים את שאר החומרים לקערה.
- ממלאים בכף את קליפות תפוחי האדמה בתערובת המתובלת, כך שתבלוט בגבעה נאה מעל שפת תפוחי האדמה. מפזרים מעל מעט גבינה, מעט פרורי לחם, זולפים מעל מעט שמן זית ומכניסים אל מתחת לגריל הביתי לכמה דקות, עד שפני תפוחי האדמה מזהיבים ושחימים יפה.
- מגישים עם שמנת חמוצה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.