סביצ'ה דג ים

 
 
עודכן 14:43 01/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

ישראל אהרוני ואביבית פריאל מכינים סביצ'ה דג ים על גספצ'יו בתוך רינג עם קישוט מרשים של ראשד, טרגון ונבטים

 
 
 
 
 

מצרכים:

600 גר' עגבניות בשלות קלופות
1/2 כפית שום
1/4 כפית צ'ילי טרי
כפית חומץ שרי
כף שמן זית
כפית מלח

לסביצ'ה:

2 כפות קוביות פילה דג ים
כפית ברונואז פלפל ירוק
כפית ברונואז פלפל צהוב
כפית ברונואז עגבנייה
1/2 כפית בצל ירוק קצוץ
1/2 כפית שאלוט קצוץ
קורט קצח
קורט שום
כף שמן זית
כף מיץ לימון טרי
מלח

לקישוט:

תערובת של ראשד, טרגון, עירית, בזיליקום, ארוגולה, נבטי צנונית, נבטי סלק.
 

הרכבה:

טוחנים את מרכיבי הגספצ'יו בצלחת עמוקה. מציבים רינג בקוטר 6 ס"מ, מערבבים את מרכיבי הסביצ'ה, מתבלים ומעבירים לרינג. מוזגים גספצ'יו מסביב, מערבבים את העלים עם מעט שמן זית, לימון ומלח ומניחים על הסביצ'ה. מסירים את הרינג.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.