בצלי שאלוט ביין אדום

 
 
עודכן 14:57 01/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

בצלים מטוגנים בחמאה, בתוספת מרק צח, יין וסוכר, שנכנסים הישר לתנור

 
 
 
 
 

מצרכים:

24 בצלי שאלוט קלופים
40 גרם חמאה
1 כוס מרק עוף צח
1 כוס יין אדום יבש
2 כפות סוכר
1 כף טימין
מלח, פלפל שחור גרוס
 

הכנה:

- מטגנים את הבצלים השלמים בחמאה, עם טימין, מלח ופלפל כשלוש דקות
מוסיפים את המרק הצח ומבשלים להתרככות.
- מוסיפים את היין והסוכר. מוציאים ומכניסים לתנור לחום בינוני גבוה לשעה בערך.
- מגישים בכלי גרטין קטנים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.