תאנים ביין אדום

 
 
עודכן 17:41 03/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני והבשלן אלקנה ביטון מבשלים תאנים ופלפלים ביין, שילוו בהמשך נתח סינטה עסיסי

 
 
 
 
 

מצרכים:

תאנים מיובשות/טריות
יין אדום טוב
פלפל 4 עונות
פלפל גרוס גס
מלח
סילאן
שמן זית איכותי
 

הכנה:

בסיר בינוני שמים שמן זית ומטגנים את הפלפל 4 עונות. מכניסים 8 תאנים מיובשות חצויות או 8 תאנים טריות חצויות. לאחר מכן, כאשר התאנה מתחילה להיות רכה, מוסיפים יין אדום (בקבוק שלם) ומתחילים לצמצם את הרוטב תוך כדי ערבוב להתנדפות האלכוהול. מוסיפים כף סילאן גדושה ומעט מלח להדגשת הטעם ופלפל באהבה. מבשלים על אש קטנה לצמצום, טועמים ומשפרים תבלון ושומרים בצד.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.