עוגת פרג

 
 
עודכן 10:05 03/03/2009
אוכל נענע 10

עוגה מיוחדת לפורים במילוי פרג ואגוזים טחונים, באדיבות הקונדיטור מיקי שמו, "קונדיטוריית שמו"

 
 
 
 
 

מילוי לעוגת פרג מלא:

1/4 1 כוס סוכר
1/4 1 כוס חלב
100 גרם חמאה
4 כוסות פרג
4 כפות אגוזים טחונים
1/2 לימון מגורד
 

אופן הכנה:

1. מרתיחים חלב, סוכר, חמאה וגרידת לימון.
2. לאחר רתיחה מוסיפים את הפרג ומערבבים ומוסיפים את האגוזים הטחונים.
 

בצק פריך:

1/2 כוס סוכר
100 גרם חמאה
2 ביצים
1 כוס קמח
 

אופן הכנה:

1. מקציפים סוכר וחמאה 5 דקות.
2. מוסיפים ביצים בהדרגה.
3. מוסיפים קמח.
 
 

הרכבה:

1. מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ.
2. מחלקים את המלית פרג ל- 2.
3. מניחים את מלית הפרג שחילקנו ל-2 בצורת 2 גלילים בקוטר 7 -8 ס" מעל הבצק ומעטרים בשארית הבצק בצורת "שתי וערב". אופים ב- 170C כ-35 דקות.

למתכונים נוספים באתר הקונדיטורייה.
 
עוד כתבות במדור מתכונים לפורים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.