בליני תפוחי אדמה

 
 
עודכן 17:26 04/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

בליני תפוחי אדמה עם מוס סלמון וביצי סלמון. חביתיות רוסיות שכיף לארח איתן

 
 
 
 
 
לבליני:

5 תפוחי אדמה אפויים בנייר כסף
1 כוס חלב
חצי מיכל שמנת מתוקה
4 ביצים
מלח, פלפל שחור גרוס
2 -3 כפות קמח (לעיסה דביקית אך רכה)
חמאה לטיגון

למוס סלמון:

150 גרם סלמון מעושן
250 גרם מסקרפונה
כף קליפת לימון מגורדת

עוד:

ביצי סלמון
עירית קצוצה
 

הכנה:

- מועכים את תפוחי האדמה לפירה חלק ומערבבים עם שאר החומרים ליצירת תערובת חלקה.
- מטגנים את התערובת במחבת טפלון עם חמאה משני צדדים עד שהם מזהיבים יפה.
- מרסקים במעבד מזון את הסלמון. מוסיפים את המסקרפונה וקליפת הלימון.
- שמים את הבליני על צלחות הגשה, עליהם כף גדושה מהמוס, מעל ביצי סלמון ועירית קצוצה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.