פאי לפורים

 
כמעט שניתן להריח
כמעט שניתן להריח צילום: יסמין ואריה, יח``צ
 
עודכן 11:24 05/03/2009
אוכל נענע 10

פאי פרג מיוחד לפורים בתוספת צימוקים, גרידת לימון ופירורי ביסקוויט, באדיבות הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט

 
 
 
 
 

החומרים הדרושים לבצק:

240 גר' חמאה
4 כפות אבקת סוכר
4 כפות מים
קורט מלח
כמה טיפות מיץ לימון
3 כוסות קמח
 

אופן ההכנה:

לערבב הכל בפוד פרוססור עד שנהיה כדור בצק ולהכניס למקרר למספר שעות. לרדד שלושה רבעים מהבצק בתבנית, להכניס למקפיא ל- 10 דקות, לכסות בנייר אלומיניום ולאפות כ -15 דקות.
 

החומרים הדרושים למלית פרג:

300 גר' סוכר
360 מל' חלב
300 גר' פרג
2 חלמונים
קליפת לימון מגוררת
75 גר' צימוקים
5 כפות פירורי ביסקוויט
 

אופן ההכנה:

לבשל עד שרותח ומבעבע ולקרר. לשטח על הבצק את מלית הפרג, לסדר מעל רצועות בצק שתי וערב, למרוח ביצה ולאפות בחום 180 כ- 35 דקות.
 
עוד כתבות במדור מתכונים לפורים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.