סטייק סינטה

 
 
עודכן 12:31 08/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מגיש, סטייק סינטה בתבלון עדין של טימין, שמן זית, פלפל, ברנדי וחומץ בלסמי

 
 
 
 
 

מצרכים:

נתח סינטה יפה במשקל קילו וחצי
2 כפות טימין
שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס
רבע כוס ברנדי
חצי כוס חומץ בלסמי
 

הכנה:

- מורחים את הסטייקים בשמן זית. מפזרים עליהם טימין, מעט מלח ופלפל שחור גרוס.
- מחממים מחבת כבדה במעט שמן זית וכשהיא חמה מאד, מכניסים פנימה את הסטייקים לצלייה של שלוש-ארבע דקות מכל צד. יוצקים פנימה את הברנדי ומבעירים כדקה.
- יוצקים פנימה את החומץ, מבשלים יחד כשתי דקות כשבמהלכן הופכים את הבשר פעמיים– שלוש.
-מפזרים מעל מלח גס.
- מגישים עם תפוח אדמה אפוי וסלט ירוק.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.