סמבוסק

 
 
עודכן 14:39 10/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני והבשלנית, מרגלית נירנברג, מכינים סמבוסק ביתי עם חומוס, בצל ושלל תבלינים

 
 
 
 
 

מצרכים:

500 גר' קמח
30 שמרים - "שמרית"
2 כוסות מים
חצי כוס שמן
2 בצלים קצוצים
שמן
500 גרם חומוס מושרה לילה
מלח, פלפל
כורכום
כמון
 

הכנה:

לשים את הבצק ומניחים לו שעה. מטגנים את הבצל בשמן. טוחנים את החומוס, מערבבים עם התבלינים והבצל המטוגן. מרדדים את הבצק וקורצים ממנו עיגולים.ממלאים בתערובת, סוגרים לחצי סהר ומהדקים. מניחים לו לתפוח עוד 20 דקות. מטגנים בשמן עמוק וחם.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.