בורקס חצילים

הדפס
 
 
עודכן 10:14 12/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

מאפה בורקס מיוחד לשבת מבצק פילו עם מילוי בשר טחון, חצילים, בצל, פלפל חריף, שום וצנוברים

 

מצרכים:

דפי פילו
"פס" שמן זית
פירורי לחם
טימין

למילוי:

2 חצילים קלויים על הכיריים קלופים
שליש כוס שמן זית
3 שיני שום קצוצות
1 בצל קצוץ דק
1 פלפל ירוק חריף, מנוקה וקצוץ
1 כף עלי טימין
350 גרם בשר טחון
מלח, פלפל שחור טחון טרי
חצי כוס כוסברה קצוצה
חצי כוס צנוברים קלויים
 

הכנה:

למילוי: מטגנים את השום, בצל, טימין ופלפל חריף בשמן זית כשתי דקות. מוסיפים את הבשר, מלח ופלפל ומטגנים כחמש דקות. מערבבים את הבשר עם החצילים, פטרוזיליה וצנוברים. מקררים.
- חותכים את הבצק לרצועות ארוכות ברוחב של כ-15 ס"מ.
- מניחים יריעת בצק אחת על השנייה, כשבניהן מרססים בשמן ומפזרים מעט פירורי לחם.
- שמים תלולית מילוי על הבצק, מגלגלים לאגרול עבה. מרססים עוד מעט שמן על הגלילה ואופים ב-180 מעלות כעשרים דקות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.