מאפה תפוחים וקלאבדוס

 
 
עודכן 10:24 12/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מכניס לתנור תפוחים ברוטב קלאבדוס, קינמון ואגוז מוסקט. רק תמתינו לניחוחות שיתפזרו בבית

 
 
 
 
 

מצרכים:

חצי כוס קלבדוס
1 כוס סוכר
2 כפיות קינמון
4\1 כפית אגוז מוסקט
5 ביצים
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 כוס חלב
40 גרם חמאה
6 פרוסות לחם לבן, ללא הקרום
6 תפוחים קלופים, חתוכים לפלחים
מעט חמאה רכה
 

הכנה:

- מערבבים וטורפים את הקלבדוס, סוכר, ביצים, שמנת וחלב, קינמון ומוסקט.
- מורחים כלי חסין חום בחמאה. מניחים בתחתיתו את פרוסות הלחם. מסדרים עליהן בשכבות את התפוחים והצימוקים.
- יוצקים מעל את התערובת. מטפטפים מעט חמאה רכה על התבנית והתפוחים ואופים בחום של 180 מעלות כשעה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.