סלט מלפפונים קר

 
 
עודכן 13:54 15/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

מלפפונים עם שומשום וואסבי, כמנת פתיחה נחמדה לארוחת יום ראשון קלילה

 
 
 
 
 

המצרכים:

6 מלפפונים טריים, פרוסים דק

לרוטב:

4 כפות חומץ
4 כפות מים
3 כפות סוכר
1 כף ג'ינג'ר
ממעט מלח
1 כפית שמן שומשום
2 כפות שומשום וואסבי
אצת נורי פרוסה דק
 

הכנה:

- פורסים את המלפפונים דק במנדולינה ושמים בקערה.
- מחממים את חומרי הרוטב עד שהסוכר נמס, מקררים שתי דקות ויוצקים על המלפפונים, מערבבים ומקררים.
- מפזרים מעל הכל את השומשום הירוק, ואצת נורי פרוסה דק.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.