נתחי עוף בחמישה תבלינים

 
 
עודכן 14:00 15/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מגיש כמנה עיקרית ליום ראשון, כרעיי עוף עם חמישה תבלינים, בק צ'וי ושום

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 כרעיים של עוף, מחולקים לשניים
מעט שמן.

למשרה:

1 כף חמישה תבלינים
מעט מלח, פלפל שחור גרוס
 

הכנה:

- מערבבים את התבלינים ומורחים את נתחי העוף בהם.
- מחממים מעט שמן במחבת וכשהוא חם מטגנים את נתחי העוף סביב סביב עד שהם משחימים יפה. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לעוד כ15 דקות.
- מגישים עם תערובת מלח- אבקת חמישה תבלינים ואורז לבן
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.