עוגת בננה שוקולד

 
מקופף הבננות
מקופף הבננות צילום: תמונת אילוסטרציה: joshpuffpuff/flickr.com
 
עודכן 13:02 16/03/2009
מקור: ``לחם ארז``, על השולחן

מתכון מנצח של עוגת שוקולד ובננה, כזו שתעשו שוב ושוב ותנצרו לדורי דורות

 
 
 
 
 

חומרים ל-2 תבניות אינגליש קייק (באורך 35 ס"מ):

150 גרם חמאה רכה
1 כוס סוכר
4 ביצים
2 1/2 כוסות קמח
1/4 כפית קינמון
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
1 1/2 כוסות רסק מבננות צהובות
1/2 כוס שוקולד צ'יפס
 

הכנה:

- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- במיקסר מקציפים את החמאה עם סוכר. מוסיפים את הביצים בהדרגה עד לקבלת תערובת קרמית.
- בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים לתערובת הביצים. מערבלים כ-2 דקות ומוסיפים בננה ושוקולד.
- יוצקים את התערובת לתבניות משומנות ואופים כ-35 דקות או עד למבחן הקיסם.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.