עגבניות ממולאות

 
 
עודכן 14:17 16/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני ודידי בן ארוש מ"קבלייר", ממלאים עגבניות בסביצ'ה דגים בשילוב רוטב עגבניות ופלפלים קר

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 עגבניות עגולות, בשלות
שמן זית, מלח, פלפל טימין
300 גרם פילה דג ים טרי שבטריים
4 כפות שמן זית
4 כפות מיץ רימונים סחוט טרי
1 כף חומץ בלסמי
2 פלפלים אדומים קלויים, חתוכים לקוביות
2 בצלי שאלוט קצוצים
1 צ'ילי חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים ירוקים קצוצים
4 כפות כוסברה קצוצה גס
מלח גס
פלפל שחור גרוס
 

לרוטב עגבניות ופלפלים קר:

שמים במעבד מזון: 3 עגבניות בשלות קלופות, 2 פלפלים אדומים קלויים וקלופים, 5 כפות שמן זית, מלח,פלפל, 1 כף חומץ בסלמי, 1 כף סוכר. מרסקים לתערובת חלקה ומסננים.
 

הכנה:

- מרוקנים את העגבניות ושומרים על הכובע. מורחים אותן בפנים ובחוץ בשמן זית, ממליחים ומפלפלים ומפזרים בפנים מעט טימין. מכניסים לתנור בחום של 150מעלות לעשרים דקות. מקררים.
- חותכים את הדג לקוביות של 1 ס"מ. שמים בקערה ומערבבים עם שאר החומרים.
- ממלאים את העגבניות בתערובת הדגים, מניחים עליהם את הכובע.
- יוצקים מהרוטב על צלחות הגשה, מניחים מעל עגבנייה ממולאת, יוצקים סביב שמן בזיליקום ומפזרים מעט גרגירי רימון.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.