סנייה חצילים וטחינה

 
 
עודכן 11:40 17/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

בשר טחון שנכנס לתבנית סנייה והישר לתנור יחד עם פלפל ירוק, בצל, צנוברים ושום

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 חצילים פרוסים לרוחבם

לבשר:

1 ק"ג בשר כבש טחון
רבע כוס שמן זית
2 שיני שום קצוצות
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
כף זעתר
1 בצל גדול קצוץ דק
מלח, פלפל
קינמון
מעט פלפל אנגלי טחון
1 כוס פטרוזיליה
4\3 כוס צנוברים קלויים
חצי כוס טחינה גולמית
2\1 כוס מים
מיץ לימון
שום כתוש
 

הכנה:

- מטגנים את החצילים בשמן זית עד שהם זהובים.
- שמים בסיר רחב את שמן הזית, מטגנים את השום, בצל, פלפל חריף וזעתר.
- מוסיפים את הבשר, תבלינים ומטגנים להשחמה.
- מערבבים פנימה את הצנוברים והפטרוזיליה ומכניסים לתבנית סנייה עגולה. אופים ב-180 מעלות כחצי שעה.
- מערבבים את החומרי הטחינה.
- מסדרים מעל את החצילים, יוצקים מעל את הטחינה ומעט צנוברים ומכניסים שוב לתנור לעשר דקות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.