קראמבל תפוחים

 
 
עודכן 12:18 18/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מכניס לתנור תפוחים ירוקים בשילוב צימוקים וקינמון עם תערובת פירורי קראמבל מעל

 
 
 
 
 

מצרכים:

8 תפוחים עץ ירוקים, קלופים וחתוכים לקוביות
50 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
3 כפות מיץ לימון
2 כפות קליפת לימון
2 כפיות תמצית וניל
כפית קינמון
4\3 כוס צימוקים

לפירורי קראמבל:

150 גרם חמאה
כוס וחצי קמח
כוס וחצי שקדים טחונים
4\3 כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
 

הכנה:

שמים במחבת את החמאה והסוכר, מיץ מקליפת לימון, תמצית וניל וקינמון ומכינים סירופ סמיך. מערבבים פנימה את התפוחים ומזגגים. מוסיפים את הצימוקים ומבשלים עוד דקותיים. יוצקים לכלי חסין חום.
- מערבבים את חומרי הפירורים.
- מפזרים מעל.
- אופים בחום של 190 מעלות כחצי שעה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.