קראמבל עגבניות וזיתים

 
 
עודכן 12:52 18/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מכניס לתנור עגבניות תמר וזיתי קלמטה עם תערובת פירורית של גבינת פרמזן, טימין וחמאה

 
 
 
 
 

מצרכים:

רבע כוס שמן זית
1 בצל אדום קצוץ גס
3 שיני שום פרוסות
4 עלי מרווה טריים
12 עגבניות תמר קלופות
חצי כוס זיתי קלמטה חצויים
חצי כוס צנוברים
30 עלי בזיליקום טריים
מלח, פלפל שחור גרוס

לפירורים:

100 גרם חמאה
כוס וחצי קמח
מלח, פלפל שחור גרוס
1 כף טימין
חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת
 

הכנה:

- מטגנים בשמן את הבצל, השום והמרווה.
- חוצים את העגבניות ומטגנים דקה, ממליחים ומפלפלים.
- מעבירים את העגבניות לכלי חסיו חום, מפזרים עליהן את הזיתים והצנוברים.
- מעבדים במעבד מזון את חומרי הפירורים.
- מפזרים מעל ואופים בחום של 200 מעלות חצי שעה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.