קראמבל שזיפים

 
 
עודכן 12:41 18/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

שזיפים בתנור בשילוב ג'ינג'ר מסוכר ומיץ לימון עם תערובת פירורית של אגוזים קצוצים מעל

 
 
 
 
 

מצרכים:

10 שזיפים חתוכים לפלחים משני סוגים
4\3 כוס סוכר
60 גרם חמאה
3 כפות ג'ינג'ר מסוכר קצוץ דק
כוס מיץ תפוזים
1 כף קליפת תפוזים

לפירורים:

100 גרם חמאה
4\3 כוס סוכר
1 כוס קמח
3/4 אגוזים קצוצים
 

הכנה:

- שמים במחבת סוכר, חמאה, ג'ינג'ר, מיץ וקליפת תפוזים ומסמיכים יפה. מוסיפים את השזיפים לזיגוג של שלוש דקות.
- מסננים לכלי חסין חום. את הסירופ מסמיכים עוד קצת ויוצקים מעל.
- מערבבים את כל חומרי הציפוי לתערובת פירורית ומפזרים מעל בשכבה אחידה.
- אופים בחום של 180 מעלות חצי שעה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.