סופלה גבינות

 
 
עודכן 10:03 19/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מכניס את השבת עם סופלה בשלל גבינות: אמנטל, פרמזן ורוקפור

 
 
 
 
 

מצרכים:

50 גרם גבינת פרמזן מגורדת
50 גרם חמאה
3 כפות קמח
ו כוס חלב
100 גרם גבינת גרוייר מגורדת דק או אמנטל
100 גרם גבינת רוקפור מפוררת דק
4 חלמונים
5 חלבונים
מעט גבינת פרמזן
מלח
פלפל שחור גרוס
 

הכנה:

- מקציפים את החלבונים לקצף יציב.
- שמים את החמאה בסיר וכשהיא מבעבעת, מוסיפים את הקמח ומטגנים שתי דקות. מוסיפים את החלב ומערבבים עד להסמכה.
- מורידים מהאש ומוסיפים את החלמונים אחד אחד. מוסיפים את הגבינות.
- מקפלים פנימה את הקצף.
- מורחים בחמאה 6 קוקוטים אישיים. מפזרים בדפנות ובתחתית פירורי לחם. יוצקים את הבלילה פנימה, מנגבים סביב עם האצבע.
- אופים בחום של 200 מעלות כרבע שעה.
- מגישים עם סלט ירוק
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.