לזניה חצילים ועגבניות

 
 
עודכן 09:37 20/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

לזניה מיוחדת בתוספת חצילים ועגבניות עם בשאמל, בשילוב כדורי מוצרלה ובזיליקום

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 חבילת עלי לזניה
2 חצילים טריים
3 כדורי מוצרלה
150 גרם גבינת פרמזן מגורדת
6 עגבניות בשלות
צרור עלי בזליקום

בשאמל:

60 גרם חמאה
2 שיני שום כתושות
3 כפות קמח
3 כוסות חלב
מלח, פלפל
150 גרם פרמזן
 

הכנה:

- פורסים את החצילים ומטגנים אותם על מחבת פסים עם מעט שמן זית, טימין, מלח ופלפל.
- פורסים את העגבניות ואת המוצרלה.
- מכינים את הבשאמל: מטגנים את החמאה והשום. מוסיפים קמח ולבסוף את החלב. מבשלים להסמכה, ומערבבים פנימה את הפרמזן.
- מסדרים בכלי עלי לזניה, עליהם שכבת חצילים, עליהם פרוסות מוצרלה, עליהן עגבניות, בזיליקום ומעט פרמזן ויוצקים מעט מהבשאמל.
- באופן זה יוצרים שלוש קומות.
-אופים בחום של 180 מעלות כ- 45 דקות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.