טירמיסו

 
 
עודכן 09:44 20/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

רוצים לדעת כיצד לעשות טירמיסו בבית? אהרוני מלמד שלב אחר שלב את סודות הקינוח האגדי

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 ביצים מופרדות
כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל אמיתית
1/2 ק"ג גבינת מסקרפונה
150 גרם "ברס" (אגוזים מסוכרים קצוצים)
1/2 כוס אבקת קקאו
חבילת בישקוטים
1/2 כוס אספרסו
3 כפות ברנדי או ליקר אמרטו
 

הכנה:

- מקציפים את החלבונים כמה דקות. מוסיפים תוך כדי הקצפה מחצית מכמות הסוכר עד שמתקבל קצף יציב למדי.
- מוציאים את הקצף מקערת המיקסר ושמים בה את החלמונים, תמצית הווניל ויתרת הסוכר. מקציפים 3 -4 דקות עד שהתערובת תפוחה ובהירה.
- מוסיפים את הגבינה לתערובת החלמונים ומערבבים לתערובת אחידה.
- מקפלים פנימה את קצף החלבונים.
- טובלים את הבישקוטים בתערובת האספרסו והברנדי ומרפדים את תחתית הכלי ב- 1/3 מהבישקוטים.
- יוצקים 1/3 מתערובת הקרם על הבישקוטים ומפזרים מעל שכבה של אגוזי "ברס" ומעט אבקת קקאו. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים באותו סדר: בישקוטים, קרם, "ברס" וקקאו.
- מכסים בניר כסף ומקררים כמה שעות במקרר.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.