סלמון אפוי עם עגבניות

 
 
עודכן 11:24 22/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

נתחי פילה סלמון ברוטב עגבניות, בזיליקום, עלי מרווה ושום, אפויים בתנור ומוכנים תוך עשר דקות בלבד

 
 
 
 
 

חומרים:

6 נתחים של פילה סלמון
מעט שמן זית
6 עלי מרווה
מלח
פלפל שחור גרוס
 

לרוטב:

2 קופסאות של עגבניות מרוסקות
2 שיני שום
20 עלי בזיליקום
5 כפות שמן זית
1 כפית סוכר
מעט צ'ילי גרוס
מלח
פלפל שחור גרוס
 

הכנה:

- שמים במחבת את השמן ומוסיפים את שיני השום.
- מוסיפים את העגבניות, מלח פלפל וסוכר. מעט צ'ילי ועלי בזיליקום.
- ממליחים ומפלפלים את הדגים. מדביקים על כל דג עלי מרווה. מחממים מעט שמן זית במחבת טפלון וכשהוא חם מאד מטגנים בו את הדגים דקה מכל צד. מעבירים לכלי עם הרוטב.
- מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לעשר דקות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.