פרוסות חציל קלויות

 
 
עודכן 11:24 22/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

חציל פרוס לפרוסות עבות קלוי על מחבת פסים עם טימין, שום, עגבניות ופלפל, מוגש כטאפאס לצד מנת דגים

 
 
 
 
 

מצרכים:

3 חצילים קטנים
2 כפות טימין
2 שיני שום
חצי כוס שמן זית
מלח, פלפל
עגבניות
 

הכנה:

- פורסים את החצילים לפרוסות עבות.
- מערבבים את השמן, שום, טימין מלח ופלפל.
- מורחים את פרוסות החציל בתערובת.
- מחממים מחבת פסים. כשהיא חמה, מניחים עליה את פרוסות החציל לשתיים-שלוש דקות מכל צד.
- מגישים עם הדגים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.