סלט עוף תאילנדי

 
 
עודכן 16:21 25/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

חזה עוף בנוסח תאילנדי במרינדה של יין אורז, נענע, פלפלים חריפים, שום, ג'ינג'ר ושלל תבלינים

 
 
 
 
 

למשרה:

1 כפות סוכר חום
3 כפות יין אורז
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק
2 חזות עוף מנוקים
מלח, פלפל שחור
2 כפות שמן
3 פלפלים אדומים חריפים, מנוקים, חתוכים לרצועות אורך דקות
כוס על כוסברה
כוס עלי נענע
כוס עלי בזיליקום קטנים
1 כוס נבטים טריים
5 בצלים ירוקים, חתוכים לג'וליינים
שליש כוס בוטנים קלויים, קצוצים גס
2 כפות סוכר
מעט מיץ ליים
2 כפות רוטב סויה
שן שום אחת קצוצה
חצי כפית שמן שומשום
2 כפות מים
 

לרוטב:

3 כפות רוטב סויה דלת מלח
 

הכנה:

- משרים את החזות כמה שעות במרינדה. מטגנים במעט שמן עד שהן שחומות ויפות. חותכים לפרוסות.
- מערבבים את חומרי הרוטב בקערית.
- מערבבים את חומרי הסלט, יוצקים את הרוטב, מערבבים ומפזרים מעל את הבוטנים הקצוצים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.