דג מטוגן

 
 
עודכן 10:47 26/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מטגן לשבת, פילה דג ים עם רוטב פלפלים אדומים, חומץ אורז, סויה וג'ינג'ר

 
 
 
 
 
קילו וחצי של פילה דג ים מנוקה
שליש כוס קמח אורז
מלח, פלפל שחור גרוס
כוס עלי נענע
כוס עלי כוסברה
 

לרוטב:

חמישה ס"מ ג'וליינים של ג'ינג'ר טרי
3 פלפלים אדומים חריפים מנוקים, ג'וליינים
שליש כוס סוכר
2 כפות רוטב סויה
שליש כוס חומץ אורז
 

הכנה:

- חותכים על פני בשר הדג חריצים שתי וערב. מערבבים את הקמח עם מלח ופלפל ומקמחים בעדינות את הדגים.
- מטגנים בשמן עמוק וחם
- שמים את חומרי הרוטב במחבת, מביאים לרתיחה ומבשלים להסמכה.
- טובלים ומזגגים את הדג המטוגן ברוטב כשתי דקות., מפזרים את עלי הנענע והכוסברה מעל.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.