אפרסק אפוי בבצק עלים

 
 
עודכן 10:47 26/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מקנח את ארוחת השבת עם אפרסקים אישיים אפויים בבצק עלים ברוטב אפרסקים וחמאה רכה

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 אגסים קלופים
2 כוסות יין קינוח
5 כפות סוכר
מיץ וקליפה מלימון
1 מקל וניל חצוי
400 גרם בצק עלים
 

לרוטב:

נוזל האפרסקים אחרי הבישול
50 גרם חמאה רכה
 

הכנה:

- חוצים ומגלענים את האפרסקים.
- מבשלים אותם ברוטב כעשר דקות ומקררים.
- מרדדים את הבצק לעלה דק וחותכים ממנו עיגולים של כ-12 ס"מ.
- שמים במרכז כל עיגול חצי אפרסק ומקפלים למשולש, כמו אוזן המן.
- אופים בתנור חם כעשרים דקות עד שהבצק זהוב.
- מכינים את הרוטב: מחממים את נוזלי הבישול, מוסיפים את החמאה.
- מסדרים את הרוטב על צלחות, מניחים משולש בצק ממולא ומפזרים מעל אבקת סוכר.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.