סינטה טלה

 
סינטה טלה עסיסי
סינטה טלה עסיסי
 
עודכן 12:29 26/03/2009
מערכת ``אצל ארז בגליל``

סינטה טלה צלוי בתנור גחלים. המתכון המקורי של ארז קומרובסקי

 
 
 
 
 

חומרים

סינטה טלה נקייה + חוט לקשירת הבשר
1 כוס עלי סלרי פנימיים קצוצים דק
5-6 שיני שום קצוצים דק (עדיף שום ירוק)
פלפל לבן גרוס גס
פלפל ירוק גרוס גס
מלח ים גס
שמן זית מזן פיקואל
 

הכנה

קוצצים יחד את הפטרוזילה, עלי הסלרי ושיני השום.
מערבבים עם הפלפלים הגרוסים ושמן הזית ומורחים בנדיבות על הסינטה.
מגלגלים וקושרים בחוט שפגט.
צולים בתנור גחלים או בתנור הביתי שחומם מראש בטמפרטורה של 230 מעלות,
עד שהבשר נהיה ורוד במרכזו. היזהרו לא לייבש את הבשר.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.