לחם יוגורט ממולא בקצ'קבל כבשים

 
לחם יוגורט ממולא בקצ`קבל כבשים
לחם יוגורט ממולא בקצ`קבל כבשים
 
עודכן 12:29 26/03/2009
מערכת ``אצל ארז בגליל``

לחם יוגורט ממולא בקצ'קבל כבשים- תוספת מושלמת בכל ארוחה. המתכון המקורי של ארז קומרובסקי

 
 
 
 
 

חומרים לבצק

3-4 כוסות קמח לחם לבן
3/4 כפית אבקת אפייה
20 גרם שמרים טריים
3/4 כפית מלח
13/4 כוסות יוגורט כבשים


חומרים למילוי

200 גר' גבינת קצ'קבל כבשים מיושנת, מגורדת דק
1 כוס בצל ירוק קצוץ דק

הכנה

מחממים מראש תנור אפיה לחום של 250 מעלות, לפחות שעה מראש.
לתוך קערת המיקסר מכניסים את כל חומרי הבצק, תחילה את החומרים היבשים – 3 כוסות קמח, השמרים, המלח ואבקת האפיה ולאחר מכן את היוגורט. מוסיפים קמח לפי הצורך תוך כדי ערבול במיקסר. מתחילים במהירות נמוכה ועוברים למהירות גבוהה, עד ליצירת בצק אלסטי
משאירים את הבצק להתפחה בקערת המערבל למשך שעה, מכוסה בניילון.
מחלקים את הבצק ל-8 כדורים ומתפיחים עוד כחצי שעה.
מרדדים כל כדור לעיגול בקוטר 15-20 ס"מ.

מכינים את המילוי ע"י ערבוב הגבינה והבצל ירוק. מוסיפים מעט מלח אם צריך.
מניחים כף גדושה במרכז כל עיגול בצק ומקפלים לחצי עיגול, כך שהבצק מכסה את המילוי.
מרדדים דק בעזרת כך היד. מפזרים מעל עוד גבינת קשקבל כבשים.
אופים על נייר אפייה עד שהבצק מזהיב.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.